LASTEN JA NUORTEN KOMPASSI-TAPAHTUMAT KAINUUSSA 2021

KOMPASSI-CUP
 
Kainuussa järjestetään tulevana kesänä Kompassi- cup, johon kuuluu 4 osakilpailua.
 
25.5. Kuhmon Peurat, kisasivut
3.6. Puolangan Ryhti, kilpailukutsu
29.7. Kajaanin Suunnistajat
2.9. Suomussalmen Rasti
 
Kompassi-cupin sarjat ovat H/D8, H/D10 (pronssikompassisarja), H/D12 (hopeakompassisarja), H/D14 (kultakompassisarja) ja H/D15-18. Cupin loppupisteet lasketaan 3 parhaan kilpailun osalta. Cupin palkinnot jaetaan syksyllä Kainuun alueen palkitsemistilaisuudessa. Osallistujia suositellaan hankkimaan suunnistuslisenssi. Ilmoittautuminen Kompassi cupiin tapahtuu IRMA:n kautta. Jos kilpailijalla ei ole lisenssiä, ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla järjestäjän ohjeiden mukaisesti. Kilpailuissa ei ole osallistumismaksua. Kunkin cup tapahtuman tarkempi ohjelma ilmoitetaan kilpailukutsussa.
 
KOMPASSI-VIESTI
 
Sotkamon Jymy järjestää Kompassi-viestin 14.6. Samana päivänä järjestetään alueellinen
lasten ja nuorten leiripäivä. Leiripäivä on tarkoitettu 7-18 vuotiaille.