Kainuun Suunnistus ry
- kainuulaisen suunnistuksen puolesta -
Pöytäkirja Tulosta

Kainuun Suunnistus ry pöytäkirja
Kevätparlamentti 30.3.2004
Kainuun Liikunta, Kajaani

1. Puheenjohtaja Pasi Jokelainen avasi kokouksen klo 18.00 kahvittelun lomassa

2. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Arto Haverinen, sihteeriksi Merja Vikström. Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Pasi Jokelainen ja Markku Tolonen

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4. Hyväksyttiin kokouksen työjärjestys

5. Todettiin kokouksen läsnäolijat . Lista liitteessä 1

6. Yhdistyksen puheenjohtaja esitti hallituksen laatiman toimintakertomuksen. Toimintakertomukseen toivottiin täydennystä liittyen mm tapahtumien päivämääriin ja osallistujamääriin. Sihteeri luki tilintarkastajien lausunnon ja tilikertomukset kiersivät luettavina läsnäolojoilla.

7. Tilinpäätös vahvistettiin ja myönnettiin vastuuvapaus asianosaisille.

8. Kainuun rastiviikon tilannekatsauksessa todettiin seuraavaa: Arto Haverinen kertoi johtoryhmän kokoontuvan seuraavan kerran toukokuussa. Työn alla järjestämisohjeen tekeminen. Mirja Humalamäki kertoi 2004 viikon järjestelyjen olevan aikataulussa. ”Nimiköyhä” viikko, suojelijan nimi kuitenkin riittävän tunnettu. Mielipidekyselyn suuntaamista seuraavaan viikkoon pidettiin hyvänä. Teemu Köngäs kertoi 2005 viikon kartan olevan tulossa. Muusta ei vielä enempää tietoa. Jarmo Hyvönen kertoi taustoja 2006 vuoden viikosta Kuhmossa. Aluetta ilmakuvattava, neuvottelut kaupungin kanssa tulossa. 2007 Sotkamon tilanteesta keskusteltiin.

9. Käsiteltiin tiedotusasioita. Jarmo Hyvönen valaisi nuorisoasioita ja kertoi, että 2.-4.8 Joutenlammella alueen oravaleiri. Samalla alueen oravakisa. Leimausleiri Saarijärvellä 1.-4.6. Barentsin kiertue 1.-8.6. Valmennusleiri alkaen 27.4 ja Pasi Jokelainen selvittelee paikkaa. Markku Tolonen selvitti kilpailutoiminnan tilannetta ja totesi, että vielä ei ole tullut vuoden 2005 kisojen hakemuksia. Kainuu on PSM hisu pikakisan ja viestien järjestelyvuorossa. Jos halukkaita järjestäjiä ei ilmaannu, on huolehdittava tiedottaminen eteenpäin riittävän ajoissa. PSM yöhön on halukkuutta Suomussalmen suunnalla. Hakemukset oltava 15.4 mennessä. Aluemestaruuskisojen tiedot yhdistyksen www sivuilla sekä liitteessä 2. Pasi Jokelainen ja Markku Tolonen esittelivät liiton lisäkartta-avustuksen ehtoja ja keskustelun lopuksi todettiin, että Paltamo voisi olla yksi mahdollinen kohde avustukselle. Jarmo Hyvönen mainitsi että helatorstaina on ainakin Kuhmossa kuntosuunnistustapahtuma. Mirja Humalamäki suositteli vastaavan tapahtuman järjestämistä muillakin paikkakunnilla.

10. Muina asioina Pasi Jokelainen kertoi, että Vuokatin urheiluopistolla olisi halukkuutta hakea vuoden 2006 leimausleiriä. Keskusteltiin mikä on Kainuun Suunnistuksen rooli ko tapahtumassa. Joka tapauksessa apua tapahtuman järjestämiseksi tarvitaan myös lähiseuduilta huomioiden tämän hetkisen tilanteen Sotkamon Jymyn suunnistusjaostossa. Muita muita asioita ei ollut.

11. Puheenjohtaja päätti kokouksen 20.04

 

Viimeksi päivitetty 19.01.2009 14:39