Kainuun Suunnistus ry
- kainuulaisen suunnistuksen puolesta -
Kainuun Suunnistus / Kevätleiri P-P:n kanssa 13.-17.4.2017 Tulosta

Kainuun Suunnistus yhdistää tänä vuonna kevätleirin järjestämisresurssit Pohjois-Pohjanmaan kanssa...joten tarjolla on nyt uudenlaista kevätleirikonseptia :)

Kainuun Suunnistus tukee tänä vuonna kaikkia Kainuulaisia nuoria suunnistajia (13-20-v), jotka haluavat osallistua Pohjois-Pohjanmaan alueen kanssa yhteistyössä järjestettävälle kevätleirille 13.-17.4. Turun seudulle. Leirille ei vaadita Kainuun alueelta erillisiä huoltajia ellei joku halua lähteä ihan muuten vaan mukaan. Tästä johtuen suosittelemme, että leirille osallistuu vain 13-vuotta tai vanhemmat nuorisosuunnistajat, jotka osaavat toimia leirillä jo hyvin itsenäisesti. Toki leirille voi varmasti osallistua nuoremmatkin (11-12 -vuotiaat suoraa suunnistusta taitavat), mutta tällöin suosittelemme, että huoltaja/vanhempi lähtee tällöin leirille mukaan.

Leiristä tarkemmin infoa löytyy Kajaanin Suunnistajien sivustolta.

Sitovat ilmoittautumiset (erikoisruokavalioineen) leirille viimeistään 15.3. mennessä Ulla-Maria Kankaiselle (ulla-maria.kankainen@sotkamo.fi, 040-5031939). Lisätietoja leiristä voi kysellä myös Ulla-Marialta.