Kainuun Suunnistus ry
- kainuulaisen suunnistuksen puolesta -
Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa (taso 1) koulutukset vuonna 2015 - ilmoittaudu nyt!! Tulosta

Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa (taso 1)

Suunnistusliiton valmentajakoulutuksen taso 1 uudistu1 syksyllä 2014 koulutukseksi Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa. Koulutuksiin ilmoittaudutaan alla olevien ilmoittautumislomakkeiden kautta.

Koulutuksen sisältö
Koulutuksen kohderyhmä on seuran 11–17-vuotiaiden ryhmien valmentajat. Koulutus antaa seuravalmentajalle eväitä kehittää nuorille suunnattujen harjoitusten määrää ja laatua seurassa. Koulutuksesta saa johtolankoja ja työkaluja vetovoimaisen harjoitustoiminnan toteutukseen.

Koulutuksen käynyt valmentaja saa valmiudet vetää nuorten seuraharjoituksia ryhmille ja hän ymmärtää pääpiirteet yksittäisten harjoitusten asemasta harjoitusvuoden kokonaisuudessa. Koulutuksen innostava ilmapiiri tuo virtaa seuravalmennuksen kehittämiseen. Koulutuksessa saa myös valmiuksia henkilökohtaisen valmentamisen alkeisiin.

Koulutus koostuu kahden viikonlopun lähijaksoista sekä tehtävistä. Ennakkotehtävät näkyvät ilmoittautumislomakkeella. Koulutetut valmentajat tuovat lisää laatua ja innostusta nuorten seuravalmennukseen.

Lue lisää koulutuksen sisältöä kuvaavia artikkeleita. Osaan juttuja tulee liitteeksi aineistoa, joka on seuran käytettävissä seuran sisäisessä koulutuksessa, esim. power point -esityksiä.

Koulutukset ovat avoimia eri seurojen osallistujille. Koulutustietoja päivitetään sitä mukaa, kun koulutustilauksia tulee seuroilta tai alueilta.

Osa 1
Aika: 11.-12.4.2015
Paikka: Kajaani
Ilmoittaudu 20.3.2015 mennessä.
Lisätiedot käytännön järjestelyistä päivitetään myöhemmin.

Osa 2
Aika:  3.-4.10.2015
Paikka: Kajaani
Ilmoittautuminen 11.9.2015 mennessä. Osa 2:n ilmoittautumislomake aukeaa myöhemmin.

Tason 1 koulutuksen hinta:
70 euroa / viikonloppu / osallistuja
tai
210 euroa / viikonloppu / seura (jos 3 tai useampia osallistujaa samasta seurasta)

Hinta sisältää opetuksen ja materiaalit. Tilavuokrat, ruokailut ym. olosuhteet eivät sisälly tähän hintaan.

Lisäksi edellytetään, että osallistujalla on käytössään Suunnistusseuran huipputreenit -harjoituskorttipaketti (hinta 50 euroa koulutuksen yhteydessä lunastettuna). Paketti tulee lunastaa koulutuksessa, mikäli osallistujalla ei ole sellaista käytettävissä.

Ilmoittaudu koulutukseen täältä.

Lisätietoja koulutuksesta antaa: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Viimeksi päivitetty 28.11.2014 10:11